Om oss

Lång erfarenhet av ventilationsarbeten

Vi utför OVK-besiktningar i Stockholm, där en certifierad besiktningsman både hjälper dig med kontrollen och kommer med energisparande råd. Vid behov kan vi naturligtvis även följa upp med åtgärd om så önskas.

Vi är auktoriserade OVK-certifierade installatörer och är medlemmar i branschorganisationen Funkis. Våra medarbetare utbildar sig kontinuerligt inom teknik, miljö och säkerhet och vi följer givetvis rådande stadgar och lagar. 

Vi har djup och bred erfarenhet av att arbeta med ventilation och kan hjälpa dig att bygga ett så effektivt ventilationssystem som möjligt, eller åtgärda ditt befintliga. Vi har lång erfarenhet inom branschen och kan bli din kunniga och rutinerade partner.

Ritning, dimensionering, installation, drift och underhåll - vi hjälper till att hålla din ventilation i toppskick. Bland våra kunder finns såväl privatpersoner, större och mindre företag, myndigheter och bostadsrättsföreningar med mera. Vår långa erfarenhet gör att vi kan ta oss an de flesta typer av anläggningsinstallationer i olika storlekar. 

OVK-besiktning Stockholm

Säkra en god inomhusmiljö med hjälp av en OVK-besiktning!